2010. május 13., csütörtök

Inter-nyet . . .

A nevem Cinkapanka és függő vagyok. Internet függő. 
Persze ha más elfoglaltságom van akkor tökéletesen jól megvok nélküle, de azért szeretem megnézni az e-mailjeimet, szeretek blogolni, vmint msn és google nélkül elveszett vok. :)
Előzetes információim szerint a táborban 1 (igen, jól látjátok EGY) darab számítógép van ami hol működik, hol nem, wifi pedig remélhetőleg már van, ugyanis 2 éve még nem volt. Ááááááááááááááááááááááá!!! A gyerekek nem internetezhetnek, így velük nem kell majd megküzdenem a gépért. Már csak a személyzet többi része van hátra. :)
Persze nem azért megyek ki, h a neten lógjak, de . . . 

1.) kapcsolattartás az itthoniakkal ( skype, msn, e-mail )
2.) blog
3.) fényképek ( imádok fényképezni és a blogba is szeretnék majd jópárat feltölteni )
4.) szállásfoglalás
5.) repülőjegy vásárlás
6.) stb.

Mellesleg vhova le kéne menteni a fényképeimet és az ipod-omat is tölteni kéne vmiről. 
Nem, nincs pénzem notira, bérlésre sem, mert csak hosszú futamidőre vállalják, nekem viszont csak 3 hónapra kellene nem pedig 1-2 évre. Anya élettársáét ugyan elkérhetném, de ő külföldön dolgozik, mindenhova viszi magával, neki is szüksége van rá, nem szeretném elkérni tőle, és egyéb okból kifolyólag sem megoldható.

Állítólag a "közelben" lesz egy netkávézó ahol lehet majd netezni, de ez nem 100%, ráadásul náluk a közel azt jelenti, h gyalog és biciklivel kizárt elérni a helyet, ki kell vitetni magunkat kocsival, aminek nem hiszem, h nagyon örülnének. Lesz elég dolguk. És úgyis azért leszünk ott mi, a staff, h az ő munkájukat megkönnyítsük.

Mondjuk a közeli kisvárosba lehet gyakran elnézek majd, ugyanis csak 2$ a buszjegy. (Igaz, a buszmegállóig 1 órát kell gyalogolni. :s) De nem baj, gyalogolok 2 órát, csak tudjak kapcsolatot tartani. 
 
Vmi ötlet esetleg? Vki? Akárki? Plííííííííííííííz! Ahogy mondani szokták: minden megoldás érdekel! 

1 megjegyzés:

  1. Húha! Na ez az igazi érvágás.:S Én nem is tudom hogy bírnám ki.:S Ezek a távolságok tényleg nagyon durvák!:S

    Semmilyen megoldás nem jut az eszembe.:S Reménykedjünk, hátha mások nem gépfüggők és így lesz néha alkalmad odaülni!:)

    VálaszTörlés