2010. május 24., hétfő

Mit viszek magammal part1 . . .

Pipere cuccok: sebtapasz, babatörlő kendő, fogkrém, naptej (50+ faktoros), sampon, dezodor, kézkrém, borotva, testápoló, szúnyog/kullancs riasztó, dezodor, lábspray, borotvazselé, tusfürdő, fogkefe (+ami nincs a képen, mert még be kell szerezni: balzsam, ami pedig véletlenül lemaradt: hajkefe, fülpuci és sminklemosó, na nem mintha annyit sminkelném majd magam az erdő közepén a mókusoknak).


Pipere a repülőre: zsepi, Labello, tusfürdő, kézkrém, fogkrém. (Ha esetleg elveszne a csomagom, ami NEM fog megtörténni, a biztonság kedvéért lesz nálam egy túlélőkészlet.)


Sminkkészlet: ( csak nagy vonalakban) alapozó, körömerősítő, szemfesték (natúr színek), 2x szájfény (igen, jól látjátok, az egyik Hello Kitty-s :)), szempillaspirál, korrektor, szemceruza, tükör, 2x ecset, hegyező, körömreszelő, szemöldökcsipesz.


Egyéb ötlet ami még hasznos lehet? 

4 megjegyzés:

  1. Szerintem ne vigyel a repulore tusfurdot... Ha elvesz a borond (nem fog) filleres tetel.

    Inkabb vigyel ures muanyag uveget viznek, pici fogkremet, fogkefet (vagy ragot). Fel napos ropdoses utan/alatt fogmosasnal keves jobb dolog van. (Egyes legitarsasagok adnak fogkefet/kremet , de az ritkan fogyaszthato.)

    1-2 frissitokendo se art. Abbol is szoktak egyet adni, de jo ha van. Leszallas elott egy oraval a mosdoban az ember ujjavarazsolja magat.
    Erdemes nem varni az utolso pillanatig, mert a legtobben ezt teszik es oriasi tomeg kezd a wc elott osszegyulni.

    VálaszTörlés
  2. Frissítőkendőt veszek még, most csak nagy csomag van itthon, de az a bőröndbe megy majd. A tusfürdő ami a kézipoggyászba megy, pedig csak 50 ml-es, a fogkrém is a mini 19 ml-s kiszerelés. :)

    A vizes palack jó ötlet, az nem jutott eszembe.

    VálaszTörlés
  3. En sem vinnek tusfurdot, inkabb egy pici szappant a kezipoggyaszban.
    Kivancsisagbol: egy helyre mentek tobben? Ha igen, akkor eloszthatnatok, hogy pl egyikotok hoz egy doboz fulpucit, a masik fogkremet, a harmadik szunyogriasztot, a negyedik ragtapaszt, csak hogy kezdetnek legyen, ilyesmit en kint vasarolnek meg. Persze nem tudom, hogy megerkezes utan milyen gyorsan lesz lehetoseg bevasarolni.
    Ha marketbe mentek, es esetleg nagyobb uzletlancnal vásároltok, akkor valtsatok ki klubkartyat, ingyenes es ad kedvezmenyt sokszor.

    VálaszTörlés
  4. Azért viszek itthonról mindent, mert
    - nem tudom a kinti árakat
    - egy helyen többen leszünk, de nem mind egy időben megyünk
    - tábor után utazásnál sem biztos, h leszünk együtt
    - szeretem a saját cuccaimat használni :)
    - nem biztos, h úgy kéne indtani megérkezésnél, h vigyenek el vásárolni
    - hazafele ha nehéz lenne a bőrönd akkor majd kidobálom a maradékot :)

    A repülőre pedig csak egy kis tusfürdőt viszek, 50 ml-s.

    VálaszTörlés