2010. május 20., csütörtök

Repülőjegy . . .

Ma megérkezett a repülőjegyem. A nagy öröm után jött egy kis ború. Ugyanis szeptember 10 helyett (amit hazajöveteli dátumnak megadtam) szeptember 13-án érkezem majd. (Hihetetlen ez a 13-as szám. Mindenhova elkísér.) Nem igazán zavarna a dolog, ha nem lenne kb fillérre pontosan kiszámolva az utazásom. Igen tudom, mondják, h vigyünk magunkkal pénzt, meg számoljunk rá +/- 3 napot . . . stb, de azért reméltem, h ilyen esetben értesítenek minket még mielőtt lefoglalják a jegyet. Mondjuk én még mindig jobban jártam mint az egyik lány akivel egy táborban leszek, mert neki 4 nappal tolták ki a kért időpontját. 

Szval az a helyzet, h pá-pá Nikon Coolpix L100, ott maradsz ahol vagy, majd itthon spórolok rád, így viszont nyerek egy kis pénzt.

Módosítani persze lehet a járatot, de 2 éjszaka szállás NY-ban még mindig olcsóbb mint 100 euro a módosításért.

5 megjegyzés:

  1. Nah tök jó hogy megkaptad a repjegyed :)
    Én még nem kaptam meg a sajátom pedig már múlt pénteken elküldték a táborba jutási üzit... érdekes..
    biztos jó lesz az a + 3 nap, több időd lesz körbenézni :) sztem ha már ott leszel akkor örülni fogsz neki h még nem kell haza jönnöd :)

    VálaszTörlés
  2. Nem igazán érzem fairnek ezt az ide-oda tologatom-dolgot. Így, hogy nem szóltak foglalás előtt, ez nem igazán korrekt.:S

    Igaza van rakoczigabinak, biztos vagyok benne, hogy ettől függetlenül jól fog telni az a pár nap a Big Apple-ben.:D

    VálaszTörlés
  3. Ha már ott leszek biztos örülök majd neki, csak ez plussz kiadás (közlekedés + kaja + szállás) és itthonról elég kevés pénzt tudok vinni. Mondjuk szállást couchsurfing-en keresek majd, de alapból nehéz találni vkit aki 7 éjszakára befogad, nemhogy 9-re. De legfeljebb majd félidőben váltok. :)

    VálaszTörlés
  4. Ja, azt ne feledd el, hogy a kezipoggyaszba csak korlatozott mennyisegu krem+folyadek lehet. Ez az, amit a biztonsagiak nagyon szigoruan megneznek Ferihegyen es Bostonban is.
    Legyen az osszes kence+viz egy zacskoban. (Az egesz max 1 liter lehet, ha jol emlekszem.)
    A legegyszerubb, ha ures uveget viszel be magaddal es a varo mosdojaban megtoltod. (Ferihegyen a viz -is- aranyarban van.)
    A repulon meg igyal sokat es a hosszu repules elott vegyel be egy aszpirint.
    Inkabb narancslet/almalet/ kerj, abbol vegtelen mennyiseget adnak.

    VálaszTörlés
  5. Köszi a tanácsokat. Aspirin-re biztos nem gondoltam volna. A gyógyszeres doboz úgyis nálam lesz majd a kézipoggyászban. Remélem jó helyem lesz majd és tudok aludni is vmennyit.

    VálaszTörlés