2010. június 30., szerda

Ismet munkaban . . .

Tegnapi szabadnap utan ma is emt munkaba alltunk. Holnap mar a gyerekek is jonnek. 6-16 eves korosztaly lesz asszem. Ajjajj, elore felek, de majd megprobalok jol elbujni a mosodan. :)

Tortenesek:

- tegnap shoppingoltunk kicsit. Vettem cuki Hello Kitty-s pizsinacit. :)))

- aki este mosott, jol elprogramozta a gepet es reggel nem akart mukodni. Mindegy, 20 percig kuzdottem vele, de megcsinaltam.

- az amcsik kb leszarjak a munkankat. Ertem ezt ugy, h nem vigyaznak arra amit megcsinaltunk. Pl.: a koszos pokrocokat nem biztos, h a mosogepbol kifolyt vizbe kene ledobni a foldre, illetve nem is a tisztak koze visszarakni.

- szegeny gyerekfelugyeloket nagyon tudom sajnalni neha, mikor nyavajognak, h napi 1 ora "work project" azaz melo van nekik. Na nem mintha en nagyon megeroltetnem magam, mert berakok 1-1 adagot a gepekbe, aztan csak 40 perc mulva kell megint arra neznem. Utana szaritogepbe pakolas, majd minden kezdodik elorol. A szkenneleshez kepest itt csak annyi valtozott, h nem kb 4 percenkent, hanem csak 40 percenkent van dolgom. Amugy meg ha kell akkor besegitek majd a konyhan is, addig sem unatkozom.

- nem hagynak minket aludni. Folyton csapkodjak az ajtot. Halkan becsukni? Aaa, itt olyan nincs. Legszivesebben olyan omloszt adnek nekik. Nem hiszem, h sokaig birom amjd szo nelkul. Jah, es rendkivul okosak is bizonyos dolgokban. Pl.: a konnektorba bedugott hajszaritot a mosdokagyloban tartani. :)))

Na mara legyen eleg ennyi, majd meg jovok egy rovidebb beszamoloval arrol, h mennyire megijedtunk egyik este. Vicces volt. Legalabbis utolag. :)

Ha esetleg vki szeretne nekem kuldeni egy kis szeretetcsomagot mondjuk Boci csokival vagy epres Milka-val, otthoni ujsaggal ( HOT!, Blikk ), akkor azt nyugodtan megtehetitek. :)
De szimplan leveleknek is nagyon orulnek!!!

Camp Mitton ( Cintia Szabics )
46 Featherbed Lane
Brewster MA, 02631
USA


4 megjegyzés:

  1. áááá de hülyék ezek tejóég, hajszárítót a csapba......... atyavilág.

    VálaszTörlés
  2. Semmi gond nincs a hajszaritoval a mosdoban. Kettos biztonsag van az ilyen cuccoknal. Van egy biztositek a hajszaritoban ami egybol kiold es ha esetleg nem, akkor (GFCI)minden konyhai es furdoszobai konektor es kapcsolo egybol kiold fuggetlen a fobiztositektol. Ha megnezed az egyik konektor kozepen kell lenni egy "reset" gombnak ilyen esetre. Ezert sem mukodik az a szituacio amit a filmekben lehet latni, hogy embert olnek a furdokadban kenyerpiritoval vagy hajszaritoval.

    VálaszTörlés
  3. Wow! De okos megoldás!:O Na ez már valami!:D (hajszárítós dolog)

    Szerintem szimplán hanyagség és igénytelenség áll a dolgok hátterében.:S Hát ez gáz, ha nem gyerekekről van szó.:(

    VálaszTörlés
  4. 110V meg amugy is csak csip a 230-hoz kepest :)

    VálaszTörlés