2010. augusztus 28., szombat

1st day at Camp Wing . . .

Szerencsére reggel csak 9-kor kellett kezdenünk, így aludhattunk, habár Emesével eléggé eldumáltuk az időt, meg az itteni magyarokkal, így 3/4 1-kor sikerült is ágyba kerülni. 
Szval reggel 9-kor konyha, megreggeliztünk, mert még sehol senki nem volt, csak az egyik srác akivel együtt dolgozunk Lester. Kiderült, h 4-en leszünk a konyhán, plussz minden nap jönnek még 3-an segíteni, ők azok akik counselor-ök voltak másik táborokban, és most mindent ki kell paróbálniuk. :) Hihihi . . . elsőnek pont Lani és Becca jöttek, vicces volt nézni ahogy dolgoznak, és most tényleg csinálnak is vmit. 13:20-kor végeztünk, 14:30-ra kellett visszamenni. Hááát, kár volt olyan korán, az elején csak tettünk-vettünk, ráértünk volna egy órával később is odamenni. A szakácsot Karen-nek hívják, 50 - 53 körüli nő, és nagyon aranyos, pörög ezerrel, és tud főzni. :) Ebédre chickenpaties ( mirelit csirkefasírt szerűség ) meg hambizsömi, saláta volt. Szinte egész végig csak szeleteltem. Ráadásul a szállító normál paradicsom helyett koktélparadicsomot hozott. Na azokat élmény volt felvagdosni. Pláne 200 főre. Még 2 napig lesznek itt, aztán jön a következő csoport. Vacsorára húsgombóc volt spagettivel, desszertnek meg vmi pear and peach crisp ( körte és barackkonzerv tepsiben, leöntve fahéjjal, barnacukorral, zabpehellyel, vajjal, és kicsit megsütve ), én nem tudom megenni se hidegen, se melegen. 17:30-kor kezdődött a vacsi, 19:15-re végeztünk is. Szval ma igazából 09:00 - 19:15 meló volt összesen 1 óra szünettel. Fáj a lábam, de az még elmegy, mert egy idő után nem érzem, a derekamat viszont sajnos igen. Néha belenyilal és akkor nem igazán kellemes megmozdulni, de sztem még 1-2 nap és hozzászokom. :) Viszont sokkal hamarabb eltelt ez a nap, mint egy átlagos Mitton-os nap. Gondolom azért mert itt végig dolgoztunk és nem csak a kanapén ülve unatkoztam. Viszont ha választanom kéne, h ez vagy a msooda, inkább maradok a mososdán. Miért dolgozzak ugyananyni pénzért 3x annyit? :))) Az egyik itteni lány Adri is inkább a mosodát választaná, ő azt is csinálta nyáron. Kellett neki a szabdság, úgy osztotta be az idejét ahogy akarta. Igaza van. Holnap reggel 06:30-kor kezdünk. És, h hány napot kell majd dolgoznunk? Jó kérdés, úgy volt, h csak kb 2 napot, most meg azt mondták nem tudják, de lehet, h végigdolgozhatjuk az egy hetet. Jajj, csak egyszer döntenének el vmit. :)
Szval jó kis első nap volt, kellemesen elfáradtam, nemsokára tus és alvás. Szerencsére egerek sem másztak a fejemen éjszaka, pedig vannak a kabinban. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése