2010. augusztus 11., szerda

Helyzetjelentés . . .

Megérkeztek a gyerekek, elkezdődött a 3. ( és egyben az utolsó ) session. Jeee . . . 
Az első pár nap után azt mondanám, h most a lány szennyessel lesz gondom. Változott a felállás. Mindegy, itt is elmondtam a counselor-öknek, h legközelebb ha ilyen sok lesz akkor nem viszem el. Nevelés van kérem szépen! :) 2 nap alatt kizárt, h ilyen osk ruha koszos legyen. Tanulják meg, h nem kell naponta 4x átöltözni mindig új ruhába.
Egyébként nem történik semmi különös. A mosodán, mint mindig most is nyugi van, a szakács is csak néha szólogat be a konyhásoknak. Legtöbbször nem is látják, mert mikor ők kiszolgálnak akkor őfelsége eltűnik vhova. Szteme lmegy és belövi magát vagy szív egy kis füvet vagy vmi hasonló, mert az tuti, h nem tiszta. Jah, cukorbeteg, de folyton kakaóval, műzlivel ( Cini Minies ), jégkrémmel tömi magát, illetve minden egyébbel amit talál. De a múltkori rosszulléténél is arra hivatkozott, h leesett a vércukor szintje. Jahperszehogyne. Ne nézzen már madárnak. De a főnökség elhiszi. Ezért külön gratula nekik. Nekem első dolgom lett volna drogtesztet csináltatni vele. Mindegy, legalább a gyerekekre nem veszélyes, habár otthagyja a konyhát, és ha jön az allergiás kislány megkérdezni, h mi van az ebédben akkor Emese meg Bianka bőszen hallgat, hiszen honnan kéne tudniuk. Denver drága legalább az irodában maradhatna ha a kiszolgálásban nem is segít. 
A hét történése : Secret Santa
Azaz mindenki húz egy nevet és majd megajándékozzuk egymást. A szokásos Mikulásos dolog. Anno még úgy volt, h a megajándékozottnak rá kellett jönnie kitől kapta az ajándékát, idénn viszont állítólag a staff banketten adjuk majd át az utolsó nap. Tegnap jött Michael ( az egyik főnök ) és kérdezte, h szeretnék-e secret santa lenni. Mondom őőő, sorry, de nem. Ha vki olyat húzok akit nem is ismerek annak igen nehéz lenne bármit is csinálni/venni, aztán reggelre meggondoltam magam. Mégsem kéne mindenből kihúzni magunkat. Szerencsére a kalap a maradék nevekkel reggel itt volt az asztalán. Kérdeztem nem baj-e, h ha mégis lennék Secret Santa. Dehogy baj. Húztam. Természetesen az előre megjelölt papírfecnit. :))) Jófej az illető és könnyű volt kitalálni mit kapjon, kb 5 percen belül megvolt, már meg is rendeltem neten. Imádom ezt a netes rendelést. Gyakorlatilag mindent lehet, és nagyon gyorsan kihozzák.
Ma szerda van, ami azt jelenti, h már csak 2 nap és day-off. :))) Irány az óceánpart, aztán a pláza, mert fel kell próbálnunk a cipőket amiket online kinéztünk. Nem merem csak úgy megrendelni. A 40-41-es női méret itt kb 10-es. Amit múltkor vettem papucsot az 10-es, viszont Marshalls-ban próbáltam egy másikat, az is 10-es volt, és lötyögött benne a lábam. Tehát itt sem jobb a számozás mint otthon. :) 
Szval nemsokára pihi és barnulás. Remélem most nem marad ki egy tenyérni folt ahol leégek. megpróbálom mindenhol lefújni magam. És legalább már az utat is tudjuk a parttól a plázáig, nem kell a rossz térkép ami másik irányba vinne. Addig is laundry és némi besegítés a konyhán. 12 emberrel többen vagyunk. Jött 6 fiú és 6 lány akiket couselor-nek tanítanak be. Mindenféle szintek vannak, és ők még nagyon az elején vannak. Természetesen a 6 lány a kabinunk másik felében lakik és tipikus visítozós tizenévesek. Oh, jeee . . . de nem baj, már csak 1 hónap és otthon leszek. Hiányzik egy kicist az otthoni minden. Hiányzik a családom, a párom, a barátok, és nagyim főztje. 7 kilót fogytam mióta kijöttem hála a fantasztikus szakácsunk hihetetlen főzéstudományának. Tegnap pl vmi steak lett volna a vacsi. Ebből az lett, h a húsokat mindenféle előkészítés ( pl mosás ) nélkül rögtön tepsibe rakta, mindenféle fűszerrel ( pirospaprika, bazsalikom, só, bors, curry, meg volt még vmi aminek most nem jut eszembe a neve ) megszórta, leöntötte olajjal, de úgy, h úszott benne, aztán be a sütőbe. Íze túl sok nem volt a fűszerek ellenére sem, és rágós maradt. A krumplipüre szintén sótlan volt. Sztem még néhány nap és mama tejfölös csirkepörköltjével fogok álmodni. :))) Ha hazamegyek, egy hétig csak sütni és főzni fogok ( párom nagy örömére, úgyis hiányzik neki a sertepertélésem a konyhában ), habár nem kéne visszaszedni ezt a 7 kilót ha már végre lement. Még egy 5-ös azért eltűnhetne plusszban, de futni biztos, h nem fogok. :)))
Szval ezek a nagy történések, már csak 3 hét meló és irány New York egy hééétreee!!! Juppiiiiiiii . . . . 

Jah és pár zene amiket itt hallottam és megszerettem . . .

Jason Mraz - I'm yours 


Travie McCoy - Billionaire 


Katy Perry - California girls



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése