2010. szeptember 3., péntek

Semmittevés . . .

Igen, igen a hét maradék része nagy semmittevéssel telt. Alvás, evés, net, alvás evés, net . . . kb ennyi.

Tegnap estére meg voltunk hívva a partra. Indulás este 9-kor. Oké. Jó amcsi szokáshoz híven, indulás 22:30 lett. :) Csomagtartó tele piával, a kocsi meg 7 emberrel. Emese félig az ölemben ült elöl.
Indulás a partra, csakhogy út közben láttuk, a part lezárva, mert hurrikán közeleg. Mindegy, egy darabig még biztos nem ér ide. Nagy nehezen megtaláltuk a partot is ami egyébként pont előttünk volt. Fától az erdőt eset állt fent. :) Lemntünk a sziklásabb részre, a többiek iszogattak ( páran elég rendesen ) és füstöltek. Beszélgettünk, elvoltunk. 2 srác úgy gondolta milyen jó idő van és mekkora királyság lenne még a hurrikán előtt megmártózni a vízben . . . meztelenül természetesen. Be is mentek. Mi többiek inkább csak a partról figyeltük az eseményeket. Miután elfogyott az alkohol irány vissza  atáborba. De amúgy ha bárki kérdezi, mindenki Nick kabinjában volt és videojátékoztunk. :)))

Ma végre esett egy kis eső, lehűlt a 33 fok 23-ra, de jól esik egy kis hűs. Emesével trvezzük a New York-i hetünket. No meg azt, h hogy fogunk kijutni a reptérre, meg egyáltalán NY-ig ennyi cuccal. :S Ráadásul kicist átnézve  a mosodát igazi gyöngyszemekre bukkantunk. Nike cipő anyának, Nike télikabát anyának ( vagy akire jó lesz ), pár póló nekem, kb 10 póló újonnan importált öcsikémnek Norbinak. Baseballsapkák ( remélem tetszenek majd Motyónak ), szval plussz bőrönddel megy haza az egyikőnk. Valószínűleg Emese, mert nála több a cucc, de ki tudja, sztem fele-fele arányban vagyunk. De ő egy nappal korábban megy, így ki tudom kísérni a reptérre.

Basszus, el sem hiszem, h már csak 9 nap 19 óra van hátra.

Szval most nagy NY-i tervezgetés, eddig 25-nél tartunk és a lista még bővül. Ma megvettük a Boston - New York buszjegyünket. Vasárnap reggel elvileg 9-kor indulunk a táborból, és délután 4-re érünk NY-ba. Az átalakítót vissza kell adnom Biankának, de a hostelben vannak gépek, úgyhogy elvileg nem maradtok információ nélkül.

Kedves családom!
Holnap még telefonálok, aztán legközelebb már csak max Rómából tudok üzenni. Úgyhogy készüljetek, 13-án este érkezem. :)
Borsóleves, tejfölös csirkepöri nokedlival, ubsali / kovászos ubi. Nem elfelejteni. :)

Természetesen volt nálunk fényképezőgép! :) 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése