2010. július 5., hétfő

Ezmegaz . . .

Reggeli: bagel + Philadelphia kremsajt + narancsle 
Ebed: halrudacska ( rosszabb mint otthon ) +  vmi ami lehet akar rizs akar krumpli, szval kepzelhetitek :) + salata  + ketchup + majonez + salataontet ( + tej es kakaos tej. H a fenebe lehet azt meginni egy normal etkezeshez? Minden reggeli / ebed / vacsorahoz. )
Vacsora: elvileg csirke lesz + salata, de multkor is kepes volt elrontani egy szimpla csirkecombot, ugyhogy kivancsi leszek erre a csirkere. Mindent sotlanul csinal, viszont mindent telenyom vajjal es ecettel. Hmm, nyami. ( Azaz pfujjjjjj. ) Hianyzik az otthoni kaja. Szeptember 13-an borsolevest szeretnek, foetelnek pedig tejfolos csirkeporit nokedlivel, uborkasalival! :) Koszi mama! :)

Itteni ido szerint most 16:10 van, az utolso adag szarad a gepben, legkesobb fel 5-re kesz is leszek. Holnap pedig szabadnap. :))) Veger kimegyun innen. Szeretem ezt a helyet, mert szep meg minden, de azert jo hetente 1x kimozdulni es etkezeseknel ( reggeli & ebed & vacsora ) nem az uvolto zenet hallgatni, meg mindenkit ahogy mindenert pufolik az asztalt. Lehet, h velem van a baj, es csak oregszem? Amugy viccesek, meg latszik rajtuk, h boldogok. Legalabbis a gyerekek. A legtobb taborvezeton inkabb azt veszem eszre, h faradtak es a nap vegere mar csak kenyszerbol mosolyognak. :) 
Szval holnap szabadnap, mar szoltunk, h vigyenek be minket a kozeli bolthoz kiderult, h ott is van egy mozi, igy nem kell tavolabb menni, bemenni a plazaba. Vasarolni ugyse akarunk nagyon, max vmi nasit a kabinba, meg 1-2 dolgot, mert fozni szeretnenk. Eddig a paprikaskrumpli, pori es gulyas van versenyben, de lehet, h felkerul anya sajtos csirkeje is a listara, aztan majd eldontjuk mi lesz. majd megmutatjuk a "kedves + okos + ugyes" szakacsnak, h h kell fozni, es nekunk nem a konzervparadicsom konzervbabbal a specialitasunk. Raadasul akkora idiota. Szerintunk tuti, h meg nem dolgozott etteremben. Itt nem ugy megy a bevasarlas, h elmennek a boltba, hanem neten leadjak. Mit csinalt ez a nagyonokos? Nem a jovo heti menut nezte, h ahhoz mi hianyzik, hanem az ehetit, h mi az amibol hiany volt. Ergo jovo heten megint hiany lesz es varial majd ossze-vissza, ezzel pedig szegeny konyhas lanyok agyara megy, mert hat pl minek szoljak nekik arrol, h valtoztatok a menun? Nem irigylem oket. Nekem szerencsere csak a pisis - kakis cuccuk maradnak, de azok legalabb csendben vannak es nem mennek az agyamra. :) Mondjuk arra kivancsi lennek, h holnap ki csinalja meg oket, mert en reggel 6-tol vagyok szabad. A taborvezetok? Hihihi, azt azert megneznem. :)))

Na megyek, kiviszem a tiszta ruhakat, aztan besegitek a konyhan. 3an csak erosebbek vagyunk egy hulyenel, nem? 

3 megjegyzés:

  1. Nekem az első szabadnapomon valaki megcsinálta helyettem a mosást, utána nem mosták már ki, tehát egy nappal tolódtak a dolgok, így aki következett volna a mosásban annak dupla annyi mosnivalója volt. :( Szal azokat a napokat nem szerettem!

    A nasikat is dugdossátok, mert nekünk tavaly előtt valaki jól megzabálta... mi Natashát sejtettük... bár most nincs a kabinotokban Natasha. :)

    Jó szórakozást a day-off-ra.

    VálaszTörlés
  2. Minden királyul hangzik!:P A kaja érdekes, gondolom próbálnak minél olcsóbban megoldani.

    Az már tuti, hogy jobb dolgod van a mosodán, mint amilyen a konyhán lenne.:D

    Jó szórakozást a filmhez!:)

    VálaszTörlés
  3. Halihó!!
    Na az előbb végre eljutottam oda, hogy végigolvastam a blogod.
    Huh, nem semmi, mik történnek felétek, de azért ez egy nagy kaland, és egészen biztosan sokkal több a pozitívum, mint a gázos dolgok. :))
    Vigyázz magadra továbbra is, és érezd jól magad!
    Üdvözlet Kecskemétről:
    Zara, Sally, Timcsi

    VálaszTörlés