2010. július 20., kedd

Szürke hétköznapok . . .

- Session 1 után ugye volt némi szabadidőnk, na nem sok. Már itt vannak az újabb gyerekek. Van néhány visszatérő is. Kedvesek, aranyosak, problémásak. A szokásos. :) A mosodán anyni vátozás van, h most a fiúk kb 2x annyi ruhát adnak le mosni. Pedig az ember pont azt hinné, h a lányok azok akik naponta 5x átöltöznek, de nem.

- Még mindig szép időnk van. Se fog, se derékfájás ( lekopogom ), csak a megfázás van még mindig. Szval csak a szürke hétköznapok. Szombaton lesz szabadnapunk, még nem tudjuk mit csinálunk, lehet átmegyünk a közeli tópartra fürdeni. Illetve alszunk kb délig. :) Van egy új lány aki itt volt aztán elment, most megint visszajött, de úgy tűnik már maradni fog. Szval a telefonja 6:40-kor csörög és mindenki felébred rá, kivéve ő. Ma reggel az jutott eszembe, h este bekészítek egy teniszlabdát az ágyam mellé és reggel fejbedobom vele, de lehet nem örülne neki. Nem mintha mi örülnénk a hajnali ébresztőnek. 

- Ma sikerült  beszélnem anyával, mamával, párommal ( habár vele szerencsére minden nap beszélünk hála a wi-finek :D ). Zoli mondta, h megérkezett a képeslapom. Nem tudom mikor adtam fel, de arra számítottam, h csak cs-p felé kapja meg. Egyébként innen 88 cent egy képeslap feladása Magyarországra. A dollár árfolyamtól függően kb 200 Ft. Sztem egyáltalán nem sok érte. Pláne, h ilyen hamar ott van. 

- A fehér mosógép végleg megadta magt úgy néz ki. Már nem folyik, de nem centriz, így mikor kiemelem belőle a ruhákat folyik belőlük a víz. Szó szerint folyik. 

- Tegnap elkezdtem kiküldözgetni a couchsurfing-es üzeneteket. Remélem találunk szállást NY-ban.

- Itteni lányok új őrülete: fóliázás
Kb 2 napja este az egyik betekerte magát, természetesen megfertőzte a többit is így most kb mindenki fóliába van tekerve esténként. A magyarokat kivéve persze. Mi ugyanis tudjuk, h kb semmire nem megyünk magával a fóliával ha nincs alatta vmi hper - szuper zsírégető "csodakrém", vagy ha már fólia akkor lehet, h akkor kéne mikor mozognak is ( torna, futás egyebek, amiket Lanie kivételével senki sem csinál ). Szval esténként megy a nagy fóliaparty, aztén magukhoz veszik a chipset, csokis kekszet, egyéb édességeket és elkezdenek nasizni. Érti ezt vki? Mert mi nem igazán. :))) De hát ők tudják, biztos használ. 

- A hét kihívása: élesztőt szerezni és megsütni a baconös - sajtos - mini kifliket amiket otthon szoktam csinálni.

Sesame crescent filled with bacon and cheese

4 megjegyzés:

  1. hu de guszta, mmmmmmmmmmmmmmm, utalok fogyozni most eppen :) Szemezek a brownie-val, amit jopar napja sutottem edesito es cukor keverekevel, vaj helyett almaszosszal, egesz tojas helyett tojasfeherjevekl, isteni lett. Sztem beadom a derekam...

    eleszto: elo elesztot ne keress, nagy vaoszinuseg szerint nincs, nekem eddig nem sikerult talalnom. Csak a por van, de az is oke, az is eletre kel :)

    VálaszTörlés
  2. Brownie . . . hmm, imádom. :)
    Otthon én is főleg porélesztőt használok, szinte minden süteményhez ugyanúgy jó.

    VálaszTörlés
  3. Csak nem 'kazsaa tesóját' kaptátok meg szobatársnak?:D

    VálaszTörlés
  4. Lehet! :) Vmi közük biztos van egymáshoz.

    VálaszTörlés