2010. július 4., vasárnap

Hetkoznapok . . .

1-en megerkeztek a gyerekek. Kezdenek belerazodni a dolgokba: mikor kell csendben lenni, napi rutin, egyebek. Egesz jol viselem oket, de gondolom ez azert van, mert nekem igazabol nincs dolgom veluk. De amugy a kicsik nagyon cukik. A kicsit idosebbek, ugy 11 ev korul, plane a fiuk, na ok mar mas teszta. Veluk tobb "baj" van. Legalabbis a vezetoiknek. 1 fiut mar haza is kuldtek. Volt vele nemi nezetelteres, kaptak tole a vezetok par "Fuck you"-t kozepso ujjal kombinalva, es valszeg az volt az utolso csepp, tegnap osszepakoltak neki es ment haza. Azert van itt am fegyelem, de normalis modon tanitjak oket ra, nem a katonai modszerrel. :) Ilyenkor egyebkent tisztelem a vezetoket, nekem nem lenne ennyi turelmem. Az osszes tobbi dologban eleg figyelmetlenek, de a gyerekekkel nagyon jol bannak. Velunk is egyre jobban kijonnek, na nem mintha lett volna problema, de nkik is szokni kellett gondolom, h igen, mi magyarok is itt vagyunk. Meg en beszelek veluk a legtobbet, a masik ket lany nem annyira kommunikativ, de ez ertheto is, mert ok joooooooval tobbet dolgoznak, es ezt nem idezojelben ertettem, hanem tenyleg rengeteget dolgoznak, es annyi melo utan lehet nekem sem lenne mar kedvem trecselni. Raadasul kaptak egy eleg hulye fonokot, aki nagykepuen hangoztatja az o specialis receptjet, ami igazabol konzerv paradicsom + so + bors + konzerv bab. :) Folyton meggondolja magat es olyan hulyesegeket mondd, h azonnal takarjak le a dinnyet, mert megromlik. Ketlem, h 5 percet ne tudna varni a dinnye, de mindegy. 
Nekem csak az "emergency laundry"-val van nemi problemam. Az ejszaka atazott pisis lepedo nem tartozik a kedvenceim koze, illetve a halozsak, de szerencsere egyre kevesebb lesz belole. Termezetesen itt is a fiuk vannak "elonyben". A lanyok hamar megtanuljak, h nem kene bepisilni.

Nem tudom irtam-e mar, de a napirendem a kovetkezo: 

07:40 - Ebredes
08:00 - Reggeli 
08:45 - Osszeszedem a mosnivalokat
09:00 - Mosas
13:00 - Ebed 
13:45 - Mosas 
18:00 - Vacsora 
18:45 - Tiszta ruhak visszavitele 

Kb ennyi. Es a mosas is csak annyi, h egyszerre 2 gepet pakolok meg es varok 40 percet. Nagy karrier. :))) De legalabb muszaj angolul beszelnem. 

Jo hir! Azt mondtak 2-3 napon belul lesz netunk.
Aham, persze. Hiszem ha mar Skype-olok. :) 

A kaja meg mindig erdekes, de a gyomrom meg birja, szinte minden ebedhez es vacsihoz eszem salatat, mert az a biztos eheto. :)

Na mara ennyi, kedden szabadnap. :) Irany a mozi es Twilight 3. Nem kirohogni! :) Megyunk disney farkast nezni, meg szivlapattal utnom omlosz Bella-t. :) 

Pussz az otthoniaknak, ha lesz net telefonalok. 


2 megjegyzés:

  1. Na ez tök jól hangzik!:) A napirended tök jó, még korán sem kell kelned.:D Nekem nagyon tetszene.:P

    Bár az emergency laundry annyira nem, de kibírható.:) Örülök, hogy minden ilyen jól alakult!:D

    Jó mozizást!:)

    VálaszTörlés
  2. az eclipse jóóóóóóóó :D dzsékob tiszta gergőke, csak izmokkal :D

    VálaszTörlés