2010. július 1., csütörtök

Remtortenet . . .

A multkor emlitett "remtortenetre" most van egy kis idom csak nagyvonalakban.

Epphogy atkoltoztunk az uj kabinba ami a tabor legmagasabb pontjan van es termeszetesen a legszelen. Szinte mindenki az ebedloben volt, en vegeztem a mosassal, a lanyok megvartak es egyutt mentunk fel. Keso este volt, sotet ( ahogy az estenkent altalaban lenni szokott ). A kabin fele menet erdekes hangokat hallottunk. Olyan volt mintha vmi nagy rikacsolos allat lenne. En serult madarra tippeltem, a lanyok egyetertettek. Szerencsere volt nalunk zseblampa, de nem lattunk semmit a hang viszont nagyon kozelrol jott, es nagyon-nagyon ijeszto volt. Mikor mar majdnem a kabinnal voltunk annyira megijedtem a hangtol, h ugrottam is egyet, es mar kezdtem anyazni, h ha vki szorakozik velem, akkor azt nagyion csunyan megutom. :) Besrtunk a kabinba, 2 masik lany is ott volt, az egyikre szabalyos panikroham jott ra. Nem igazan hittek a serult madar teorianknak. Meg voltak rola gyozodve, h tisztan hallottak a HELP es POLICE szavakat.
Termeszetesen minket is beijesztettek, de inkabb maradtunk a serult allat teorianal. A hang egyre kozelebb volt es korozott a kabin korul, mi is egyre jobban feltunk. Gondoltuk nem egy hulye sorozatguilkos miatt kene meghalni ha mar kijutottunk. Legalabb a Szabadsag szobrot es a Brooklyn hidat lassuk :)
Nagyban ment a telefonalas es az sms-ezes az ebedloben levoknek. Kesobb meg par lany feljott, de ok lent nem hallottak semmit, majd Lisa feljott, mert ok hallottak es paran az igazgatok kozul elkezdtek atnezni a tabort illetve az erdo egy reszet.
A tortenet vege az, h nem talaltak semmit, ok is azt mondtak, h biztos erre tevedt egy serult allat, de mivel a 2 lany tisztan hallotta a HELP es POLICE szavakat, ezert szoltak a rendorsegnek, akik azt mondtak, h mar intezkednek, tehat ezek szerint nem kepzeltuk csoportosan a hangokat.

Azert vicces, h itt ennyire adnak ket 19 eves lany ijedt szavaira. Otthon elinteztek volna annyival, h jolvan kislanyom kepzelodtel, aludjal.

Na mindegy, remelem tobb ilyen nem lesz.


3 megjegyzés: